Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

Ζαχαροπλαστεία

Amandier - Ζαχαροπλαστείο - Χίος

Amandier

0

Δημιουργούμε με τέχνη αναμνήσεις που μένουν για μια ζωή

Serano - Ζαχαροπλαστείο - Χίος

Serano

0

Το ζαχαροπλαστείο Serano βρίσκεται τα τελευταία 4 χρόνια κοντά σας και σας προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις που συνοδεύουν κάθε κοινωνική σας εκδήλωση. Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε γλυκά πρώτης ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να γευτείτε τις δημιουργίες μας. Αναλαμβάνονται γάμοι, βαπτίσεις, δεξιώσεις και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις με δεξιοτεχνία και λεπτότητα στην οργάνωση και τη διαχείριση. Θα μας βρείτε Έλενας Βενιζέλου 41, Νοσοκομείο.

Premier - Ζαχαροπλαστείο -  Βάγια, Θυμιανά - Χίος

Premier

0

Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε γλυκά εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να γευτείτε τις δημιουργίες μας.  Σε κάθε οικογενειακή, κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, είμαστε  πάντα δίπλα σας με γευστικές  δημιουργίες, επαγγελματισμό και την καλύτερη οργάνωση.

Sweeties - Ζαχαροπλαστείο - Χίος

Sweeties

0

- Γλυκά -Αλμυρά

- Τούρτες γενεθλίων, γάμων και βάπτισης

Αναλαμβάνουμε μπουφέ για κάθε εκδήλωση.

Γλύκα δια χειρός Αυγουστάκη - Ζαχαροπλαστείο - Χίος

Γλύκα δια χειρός Αυγουστάκη

0

Ο Ι. Π. Αυγουστάκης κατάγεται από το Θολοποτάμι απ’ όπου έφυγε τον Ιούνιο του 1948 κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην πόλη της Χίου με την βοήθεια του θείου του, ο οποίος ήταν ζαχαροπλάστης και δούλεψε στο ζαχαροπλαστείο του για 2 χρόνια. Αργότερα εργάστηκε στο ζαχαροπλαστείο Κοντούδης-Καρατζάς μέχρι το 1960 όπου και εργάστηκε στο ζαχαροπλαστείο Ιορδάνη Ιωακειμίδη επί της πλατείας Βουνακίου.

Μελένιο - Ζαχαροπλαστείο - Χίος

Μελένιο

0

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  • Γάμων
  • Βαπτίσεων
  • Αρραβώνων
  • Γενεθλίων