Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

Εργαστήρια αισθητικής

GENESIS - Εργαστήριο αισθητικής - Χίος

GENESIS

0

Η φιλοσοφία μας είναι η επανεναρμόνιση του σώματος και της ψυχής που οδηγεί στην επίτευξη των δύο αδιαχώριστων χαρακτηριστικών.

Στόχος μας είναι η σωστή εφαρμογή τεκμηριωμένων, επιστημονικών και προπάντων υγιεινών μεθόδων, έτσι ώστε να σας δώσουμε οριστικές και μόνιμες λύσεις στα θέματα υγείας και ομορφιάς  που σας απασχολούν.

Γι αυτό το λόγο βάζουμε όλη μας τη γνώση, εμπειρία και εξειδίκευση ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


•             Αισθητική Περιποίηση Προσώπου

•             Καθαρισμός

MediChic - Εβελίνα Τσουμπή - Εργαστήριο αισθητικής - Χίος

MediChic

0

Το κέντρο αισθητικής MediChic είναι ένας χώρος που υπηρετεί την ομορφιά, εξοπλισμένος με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και ευχάριστο περιβάλλον.

*Οι υπηρεσίες μας*

 

Περιποιήσεις Προσώπου:

Καθαρισμός

Ενυδάτωση

Θεραπεία Ακμής

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Αντιγήρανση- Σύσφιξη

Φωτοανάπλαση

NEOTIS  Κέντρο Αισθητικής - Χίος

NEOTIS Κέντρο Αισθητικής

0

Αδυνάτισμα • Κυτταρίτιδα • Αισθητική • Αποτρίχωση (laser) • Μασάζ • Ραδιοσυχνότητες RF -20% σε καλλυντικά προϊόντα Με κάθε καθαρισμό προσώπου δώρο μία θεραπεία ενυδάτωσης.

ΙΑΣΙΣ Κέντρο Αισθητικής - Χίος

ΙΑΣΙΣ Κέντρο Αισθητικής

0

Σε μια εποχή που η τεχνολογία εξελίσσεται αλματωδώς σε όλους τους τομείς, θα ήταν αδύνατο να υπολείπονται η αισθητική και η κοσμετολογία.

Ειδικευμένοι βιολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, αισθητικοί σε όλο τον κόσμο αφιερώνουν μελέτες και έρευνες για τη συντήρηση και τη βελτίωση της ομορφιάς

της σύγχρονης γυναίκας.

Εμείς συνδυάσαμε την ομορφιά με την υγεία σε οργανωμένο εργαστήριο φυσικοθεραπείας και αισθητικής. Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, παρέχουμε ανεπιφύλακτα την εγγύηση της επιτυχίας στην αντιμετώπιση της φθοράς του χρόνου.