Δημήτριος Μπιργιώτης - Φοροτεχνικός

Καλοπλύτου 13
Χίος
Average: 5 (12 votes)
1550

Οδηγίες διαδρομής

Περιγραφή επιχείρησης

Η πολυπλοκότητα της φορολογικής νομοθεσίας και οι συχνές αλλαγές των εργατικών νόμων και συμβάσεων εργασίας όπως και οι καλύψεις για την συνταξιοδότηση, καθιστά τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών ιδιαίτερα αυξημένες απέναντι στο κράτος και την κοινωνία. Μέσω του γραφείου μας καλύπτουμε όλες αυτές τις ανάγκες σας, με αξιοπιστία ποιότητα και κυρίως με χαμηλές τιμές!

Παράλληλα προσφέρουμε κάθε διοικητική υποστήριξη σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, από απλή αντιπροσώπευση μέχρι την έκδοση αδειών για οχήματα και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για άδειες ναυτικών.

 

Τέλος αναλαμβάνουμε κάθε είδους ασφαλιστικές καλύψεις, αυτοκινήτων,κατοικίας, υγείας, επιχείρησης, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία, την Εθνική ασφαλιστική.

Το γραφείο μας δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωσή σας σε φορολογικά, λογιστικά και εργατικά θέματα, αλλά και στην ιδιωτική ασφάλεια όπως και για την υποστήριξη σας σε κάθε δημόσια υπήρεσια χρείαζεστε . Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί και υποσχόμαστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας!

Στοιχεια καταχωρισης

Δημήτριος Μπιργιώτης
18/02/2016
1550

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλοπλύτου 13
821 31 Χίος

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση