Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

Δημήτριος Μπιργιώτης - Φοροτεχνικός

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 
Δημήτριος Μπιργιώτης
2271025837, 6972506686

Περιοχή

Καλοπλύτου 13, 
821 31Χίος
Ελλάδα
ιστότοπος
Περιοχή: 
Προστέθηκε στις: 
18/02/2016
Εμφανίσεις: 
1445
Αξιολόγηση: 
Average: 5 (12 votes)

Η πολυπλοκότητα της φορολογικής νομοθεσίας και οι συχνές αλλαγές των εργατικών νόμων και συμβάσεων εργασίας όπως και οι καλύψεις για την συνταξιοδότηση, καθιστά τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών ιδιαίτερα αυξημένες απέναντι στο κράτος και την κοινωνία. Μέσω του γραφείου μας καλύπτουμε όλες αυτές τις ανάγκες σας, με αξιοπιστία ποιότητα και κυρίως με χαμηλές τιμές!

Παράλληλα προσφέρουμε κάθε διοικητική υποστήριξη σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, από απλή αντιπροσώπευση μέχρι την έκδοση αδειών για οχήματα και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για άδειες ναυτικών.

 

Τέλος αναλαμβάνουμε κάθε είδους ασφαλιστικές καλύψεις, αυτοκινήτων,κατοικίας, υγείας, επιχείρησης, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία, την Εθνική ασφαλιστική.

Το γραφείο μας δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωσή σας σε φορολογικά, λογιστικά και εργατικά θέματα, αλλά και στην ιδιωτική ασφάλεια όπως και για την υποστήριξη σας σε κάθε δημόσια υπήρεσια χρείαζεστε . Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί και υποσχόμαστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας!

key: 

υπηρεσίες ασφαλιστής λογιστής mpirgiotis