Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

ΛΗΤΩ - Βρεφικά Είδη

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 
Πέτρος Βασιλάκης
22710 41475

Περιοχή

Λεωφόρος Ενωσεως 94, 
821 32Χίος
Ελλάδα
ιστότοπος
Περιοχή: 
Προστέθηκε στις: 
10/11/2016
Εμφανίσεις: 
1740
Αξιολόγηση: 
Average: 5 (2 votes)

Τα ΛΗΤΩ είναι τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα με την πληρέστερη συλλογή βρεφικών προϊόντων, παιδικών και ειδών εγκυμοσύνης στην Ελλάδα. Στα καταστήματά μας σάς περιμένει ένας μεγάλος φιλόξενος κόσμος, φτιαγμένος με φροντίδα για εσάς που αναζητάτε αξιόπιστα κι ασφαλή προϊόντα για την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τα πρώτα πιο σημαντικά χρόνια του μωρού σας. Η μεγαλύτερη γκάμα της αγοράς βρίσκεται κάτω από την στέγη μας ώστε να αποκτάτε σίγουρα όσα χρειάζεστε και ό,τι ονειρεύεστε. Έχετε να διαλέξετε από δεκάδες χιλιάδες κωδικούς!

Προϊόντα ένα-ένα επιλεγμένα με γνώση και ευθύνη, για να ικανοποιούν κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη και κάθε τρυφερή επιθυμία.

Σε όλο το εύρος τιμών! Υπεύθυνα, κάνουν τη ζωή του μωρού σας, του μικρού σας παιδιού αλλά και τη δική σας πιο άνετη! Και πολύ όμορφη!

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας ξεναγήσει στους χώρους κάθε είδους και να σας εξυπηρετήσει. Οι αγορές σας εδώ γίνονται γρήγορα, ξεκούραστα κι ολοκληρωμένα.

Για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε χωρίσει στις παρακάτω μεγάλες κατηγορίες όλα τα προϊόντα που χρειάζονται ένα μωρό, το μικρό παιδί και η γυναίκα την περίοδο της κύησης. Σας τα έχουμε έτοιμα σε χρωματιστές ενότητες. Με τον τρόπο αυτό, μπαίνοντας στο ΛΗΤΩ, είτε σε φυσικό κατάστημα είτε εδώ στο ηλεκτρονικό, με μια ματιά ξέρετε αμέσως πού θέλετε να πάτε!

key: 

lhto lito παιδί vasiakis