Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

Κτηματομεσίτες

Propertydeal - Μεσιτικό Γραφειο - κτηματομεσίτης - Χίος

Propertydeal - Μεσιτικό Γραφειο

0

Το Μεσιτικό γραφείο «Property Deal» δραστηριοποιείται στο νησί της Χίου και έχει ως αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον τομέα των ακινήτων και του real estate.

Θεμελιοτεχνική - Κτηματομεσίτης - Χίος

Θεμελιοτεχνική

0

Η ΘΕΜΕΛΙΟΤΕΧΝΙΚΗ αποτελεί μετεξέλιξη της εταιρείας ΤHEMELIO DESIGN AND CONSTRUCTION που εδρεύει στις Η.Π.Α. Αξιοποιώντας την 20ετή και πλέον εμπειρία στον Τομέα των μελετών, Κατασκευών, Επίβλεψης, και Διαχείρισης Ακινήτων καθώς και του Real Estate, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της. Διαθέτει άριστη φήμη, γνώσεις και καινοτόμα σκέψη. Φιλοσοφία της είναι η ικανοποίηση του πελάτη με γνώμονα το κόστος, την ποιότητα και απόδοση κατακτώντας την αγορά με συνέργεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Κτηματομεσιτικό γραφείο - Κοκαράκης - Χίος

Κτηματομεσιτικό γραφείο - Κοκαράκης

0

Κτηματομεσιτικό γραφείο - Ιωάννης Κοκαράκης - Εκτιμήσεις - Ενοικιάσεις - Αγορές - Πωλήσεις - Κατασκευές κτηρίων.

Κτηματομεσιτικό Γραφείο – 48 ώρες - Ξυντάρης - Χίος

Κτηματομεσιτικό Γραφείο – 48 ώρες

0

Στο γραφείο μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Χίου αλλά και εκτός, προς αγορά και ενοικίαση και σε μεγάλη γκάμα τιμών. Ακόμα θα βρείτε οικόπεδα αλλά και αγροτεμάχια εντός και εκτός της Πόλης σε προσιτές τιμές. Το γραφείο μας στεγάζεται εδώ και 19 χρόνια στην οδό Κουντουριώτου 23-25, στο κέντρο της πόλης και μόλις λίγα μέτρα από το λιμάνι της Χίου γεγονός που καθιστά ευκολότερη την πρόσβαση ακόμα και όσων δεν γνωρίζουν το νησί.