Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

Ποτοποιίες

Κ. Ψυχής & Υιοί - Ποτοποιία - Χίος

Κ. Ψυχής & Υιοί

0

Η παράδοση της ποτοποιίας «Κ. Ψυχής & Υιοί» ξεκινάει στη Χίο, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και κληροδοτείται από γενιά σε γενιά με ευλάβεια και πίστη στις παλιές συνταγές και στην τέχνη της απόσταξης, επιτυγχάνοντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Η γνώση, η εμπειρία, αλλά και η σχολαστική επιλογή των σπόρων και φυτών που καλλιεργούνται στη Χίο, δίνουν στα προϊόντα «ΨΥΧΗΣ» το ξεχωριστό άρωμα και τη χαρακτηριστική πλούσια γεύση που τα διακρίνει. Το Ούζο, το Ούζο Μαστίχας και το Λικέρ Μαστίχας Χίου, αποτελούν τα χαρακτηριστικά προϊόντα της ποτοποιίας «Κ.

Ποτοποιία Κακίτση - Ποτοποιία - Χίος

Ποτοποιία Κακίτση

0

Η ποτοποιία Κακίτση με 150 χρόνια εμπειρίας παράγει ούζο και λικέρ με το ίδιο πάντα μεράκι. Ούζο Κακίτση χωρίς προσθήκη ζάχαρης και πρωτοπορώντας συνδυάζει τη μαστίχα με μια άλλη γεύση αυτήν της κανέλας προκύπτοντας το αποκλειστικό και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόν λικέρ μαστίχα με κανέλα, μια συνάντηση κορυφής.

Ποτοποιία Αφων Τέττερη - Ποτοποιία - Χίος

Ποτοποιία Αφων Τέττερη

0

Μια οικογενειακή παράδοση που χάνεται στα μέσα του περασμένου αιώνα, αποτέλεσε τη μοναδική συνταγή που δημιούργησε το γνωστό ούζο ΤΕΤΤΕΡΗ. Το αυθεντικό νησιώτικο ούζο με τη σπάνια γεύση που το κατατάσσει ανάμεσα στα 10 καλύτερα ούζα της χώρας μας. Υποκατάστημα: ΑΛΛΙΚΑΡΝΑΣΟΥ 14, Ν.ΣΜΥΡΝΗ 17122 - Τηλ: 210 - 9419904, 9419025

Ποτοποιία Χίου Στουπάκη Α.Ε - Δαφνώνας - Χίος

Ποτοποιία Χίου Στουπάκη Α.Ε

0

Η γνώση η πείρα και η παράδοση περιμπλέκονται με μοναδικό τρόπο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ποτοποιίας Στουπάκη και το αποτέλεσμα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στον ουρανίσκο. Οι εγκαταστάσεις είναι άρτια εξοπλισμένες με μεγάλο αριθμό από άμβυκες απόσταξης και πολλές σύγχρονες γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης. Εδώ αποθηκεύονται τα προϊόντα όσο χρειάζεται για να αποκτήσουν τη μοναδική τους γεύση.